O nama / ko smo

Šta za nas znači biti fakt COOL?

Znamo da kvaliteta naših usluga odražava sposobnost zajedničkog rada kao tima. Svakodnevno nudimo više od 200 različitih brendova koje možete kupiti u 18 europskih zemalja, a uskoro ćemo raširiti asortiman. Za sva pitanja i pomoć možete se obratiti lokalnoj korisničkoj službi koja vam je spremni pomoći. Mnoge drugi kolege svakodnevno naporno rade kako bi osigurali da vam pošiljka bude isporučena što je brže moguće.

Vi, naši kupci, ogledalo ste našeg truda. Povratne informacije nas pokreću i motiviraju da budemo bolji. Da budemo iskreni, radimo s maksimalno dostupnim informacijama o proizvodu. Možete birati između više od 50 000 komada provjerene robe.

Petr Král

Ing. Petr Král, CEO

Mi smo kompanija koja želi biti otvorena za kupce, ali i za svoje zaposlenike. Svoje zaposlenike redovno informišemo o svemu što se događa u kompaniji, a istovremeno podržavamo njihov entuzijazam za inovacijama i želju za donošenjem novih ideja. Te su uvijek dobrodošle.

Factcool ne stoji na jednom mjestu. FactcooL traži prilike i odmah poduzima akciju. Od osnivanja 2015. godine, proširili smo se širom Evrope, neprestano tražeći nova tržišta gdje unosimo entuzijazam i predanost onome što stvaramo. Znamo da nitko nije savršen i da možemo u svakom pogledu biti samo zajedno Factcool.

Naše prednosti

Besplatna dostava
Mogućnost besplatne dostave
Povrati i reklamacije
Niste zadovoljni? Jednostavan i besplatan povratak u roku od 60 dana bez obrazloženja
Brzi povrat novca
Povrat sredstava obično obradimo u roku od tri dana.
100% original
Garantujemo kvalitetu, porijeklo robe i najniže cijene.

Pogledajte

Govorimo 26 jezika

f
Proizvod je dodan u korpu.