Dostava i plaćanje

Poštarina je besplatna za sve narudžbe iznad 199 KM. Za kupovinu ispod 199 KM poštarina se naplaćuje u iznosu od 4.99 KM. 

Naknada za plaćanje pouzećem je 2,00 KM.

Način Dostave - dostavna služba EuroExpress

Za isporuku svojih proizvoda koristimo usluge dostavne službe EuroExpress. Prilikom kreiranja narudžbe neophodno je da navedete, kao prijemnu adresu, onu na kojoj ćete biti u toku dana između 8:00-17:00. U slučaju da je u prijemnoj adresi navedena adresa Vašeg radnog mjesta, potrebno je da navedete, osim Vašeg imena, i naziv firme.  O transportu i isporuci pošiljke ćete biti obaviješteni putem e-mail poruke , a dostavljač će Vas kontaktirati telefonom kako bi se precizno dogovorio sa Vama o terminu i mjestu isporuke.

Napomena
Pošiljke ne preuzimajte ukoliko je vidljivo oštećenje na paketu, a ako se ova neugodna situacija dogodi, obavijestite nas bez odgađanja (najkasnije slijedeći radni dan) na e-mail factcool-ba@factcool.com - situaciju ćemo riješiti što je prije moguće. 
Preporučujemo da pošiljke otvorite odmah nakon prijema (plaćanja i preuzimanja) i provjerite da li je roba neoštećena i u slučaju kada ambalaža nije oštećena. 
Preporučujemo da pošiljke otvorite odmah nakon prijema (plaćanja i preuzimanja) i provjerite da li je roba neoštećena i u slučaju kada ambalaža nije oštećena.
* Cijena poštarine može se mijenjati ovisno o trenutnim akcijama.

* Ukupno vrijeme isporuke može varirati ovisno o vremenu isporuke proizvoda od dobavljača i vremenu isporuke pošiljke do konačnog odredišta, kao i okolnostima izvan naše kontrole. 

f
Proizvod je dodan u korpu.