Povrat robe

Poštovani kupac, 

Dobili ste pošiljku od nas i ne odgovara Vam veličina, ne odgovara Vam proizvod ili želite da iskoristite reklamaciju?

Trebate nam dostaviti artikal i ispuniti online formular.

Artikal nam možete poslati poštom ili nekom od kurirskih službi kao paket sa otpremnicom (preporučujemo EuroExpress koji našim kupcima naplaćuju 9 KM - telefon 1331), Obavezno šaljite sa dostavom na našu adresu!

U online formularu označite artikal koji vraćate, a u odgovarajuće polje upišite Vaš broj transakcijskog, bankovnog računa.

Trenutno ne radimo zamjene, već povrat novca koji Vam uplaćujemo u punoj vrijednosti plaćenog artikla, bez uzimanja provizije.

Roba ne smije da bude korištena, oštećena i mora da bude u originalnom pakovanju sa etiketama i morate je vratiti u roku od  60 dana od dana prijema pošiljke. Artikal koji vraćate mora da bude čist, higijenski i propisno upakovan sa etiketama na njemu. Kese ili kutije od ambalaže ne smiju biti preljepljene, već artikal upakujte u dodanu kesu ili kutiju.

Zbog pandemije virusa, a po preporuci kriznog štaba, nemate mogućnost ličnog vraćanja artikla, već isključivo preko brze pošte. Svi direktni kontakti sa kupcima su trenutno obustavljeni.


Robu trebate poslati na našu adresu:

FACTCOOL d.o.o.

Azize Šaćirbegović bb

71000 SarajevoPovrat robe

f
Proizvod je dodan u korpu.